Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | A |
Zarządzanie jakością w usługach
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | A |
|
Ćwiczenia: 30 |
3 | Zaliczenie | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Zaliczenie | 1 | A |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 60 |
8 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
285 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
150 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
135 |
Kierunek Towaroznawstwo
2019/2020, studia drugiego stopnia (po st. inżynierskich), stacjonarne
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
4 | Egzamin | 1 | A |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Egzamin | 1 | B |
|
Ćwiczenia: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | B |
|
Wykład: 60 |
4 | Zaliczenie | 5 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
Biznes plan
|
Wykład: 30 |
1 | Zaliczenie | 0 | B |
Kierowanie zespołami ludzkimi
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | B |
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 60 |
7 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | D(B) |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Brand management
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Internal communication in business organizations
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
European integration
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Development of economics
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
La comptabilité financiére et le contrôle de gestion avancé
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Qualitätsmanagement
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Komunikacja z elementami rosyjskiej korespondencji służbowej (wykład prowadzony w języku rosyjskim)
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
Current issues of economy
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | D(B) |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Seminarium: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
360 | 25 | |||
Suma (Wykład)
|
195 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
135 | ||||
Suma (Seminarium)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
60 | 5 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
420 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
30 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 45 |
5 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność regionalna i tradycyjna - systemy promocji i ochrony
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność dla sportowców
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
105 | 7 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
465 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
60 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
45 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
Informacyjne podstawy decyzji marketingowych
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Egzamin | 1 | C |
Marketing strategiczny
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Marketing przemysłowy
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
90 | 7 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
450 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
60 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
90 | 7 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
450 | 32 | |||
Suma (Wykład)
|
60 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 30 |
5 | Egzamin | 1 | B |
|
Wykład: 60 |
4 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Zajęcia teoretyczne: 0 |
15 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Seminarium: 30 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
Suma
|
150 | 26 | |||
Suma (Wykład)
|
90 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
30 | ||||
Suma (Zajęcia teoretyczne)
|
0 | ||||
Suma (Seminarium)
|
30 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia: 15 |
4 | Egzamin | 1 | C |
Suma
|
45 | 4 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
195 | 30 | |||
Suma (Wykład)
|
30 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 |
2 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
2 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 60 |
4 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność regionalna i tradycyjna - systemy promocji i ochrony
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Żywność dla sportowców
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
90 | 8 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
240 | 34 | |||
Suma (Wykład)
|
90 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 60 |
4 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Marketing przemysłowy
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | 0 | C | |
Suma
|
105 | 8 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
255 | 34 | |||
Suma (Wykład)
|
90 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 |
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Kod | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia: 15 |
3 | Egzamin | 1 | C |
|
Wykład: 15 |
1 | Zaliczenie | 1 | C |
|
Wykład: 60 |
4 | Zaliczenie | 5 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
|
Wykład: 30 |
2 | Zaliczenie | 0 | C |
Suma
|
105 | 8 | |||
Suma (Kierunek
+ Specjalność)
|
255 | 34 | |||
Suma (Wykład)
|
90 | ||||
Suma (Ćwiczenia)
|
15 |